HISTORISKE ROSER - betegnelsen for en vakker, levende skatt som gjennom flere århundre er blitt dyrket og bevart overalt på kloden. Med få unntagelser, er historiske rosers kjennetegn framhevet ved en særdeles vidunderlig duft og mangfoldighet i uttrykk og ynde. Dette gjør at man alltid kan finne nettop den rosen som passer til det ønske man har om duft, form og farge i uterummet sitt.

Rosa Røyse - har utvalgt et stort sortiment av de mest hardføre, historiske roser høvelige for norske forhold. Kjennskapet til de historiske rosene er opparbeidet etter studieopphold i Rosarie L'Haÿ Les Roses, Frankrike 1977, og gjennom avprøvning av hardførhet på Røyse-landet i Buskerud. Utover de meget hardføre rosene, fører vi også klatreroser, sjeldnere roser og roser for krukker og drivhus.

Ønsker man roser som ikke finnes i aktuell sortsliste, skal de bestilles om våren før 15. april og høsten før 1. september. Det er bra å bestille i god tid, da beholdningen av visse listesorter er liten. Vi bekrefter alle ordrer og etterkommer bestillinger så vidt muligt.

POSTFORSENDES I HELE NORGE


Postadresse: Rosa Røyse, Abrahamrudveien 15, Åsa 3512 Hønefoss www.rosaroyse.no
Rose bestilling på E-mail: bestilling@rosaroyse.no